Γαστρονομία

Ζαμάν Φουντ Stories #2 Κρατάει χρόνια αυτή η γεύση και αυτή η κολόνια!

01 Οκτ 19:00

Σε 11 Μέρες

Παρακολούθηση

Διάρκεια

90’

Χώρος

Αγορά Μοδιάνο

Μέρη με ιστορία και εστιατορικοί θρύλοι μεγάλοι: η
Δέσποινα Μαυρομάτη του Ζύθος Ντορέ, η Ισμήνη Τορνιβούκα του Όλυμπος Νάουσα, ο Νίκος Νυφούδης του Τίφαννυς x 1905 και η Ντίνα Τέρτση του Mαϊάμι, κουμαντάρουν γαστρονομικά τοπόσημα που δεν είναι παίξε γέλασε, αφού εντός τους από τον περασμένο αιώνα μέχρι και σήμερα γράφτηκαν και γράφονται οι πιο λαμπρές στιγμές της θεσσαλονικιώτικης αστικής κουζίνας. Δίπλα τους οι σεφ Δημήτρης Τασιούλας, Σοφία Τεφτσή, Πρόδρομος Ασημάκης και φυσικά η Δέσποινα Μαυρομάτη, θα φανερώνουν τα ιδιαίτερα γευστικά μυστικά που συνηγόρησαν ώστε τα εστιατόριά τους να θεωρούνται εμβληματικά, όπως και το ρίσκο, την τρέλα, τη γνώση, το μεράκι και την επιχειρηματική ενόραση που απαιτούνται, ώστε ο θρύλος να μη χάσει τη μαγεία του. Μαζί τους η Χαρισία Βλάχου, καθηγήτρια Γαστρονομικού Τουρισμού- Αγροδιατροφής του ΑΠΘ, και ο εκδότης και διευθυντής του περιοδικού Citymag, Άγγελος Βάσος, μιλούν για την ύψιστη σημασία του να μπορεί μια πόλη να κρατά αλώβητα από τον χρόνο τα μέρη που στα τραπέζια τους δείπνησε η Ιστορία. Την εκδήλωση παρουσιάζει και συντονίζει ο εξειδικευμένος σε θέματα γεύσης δημοσιογράφος Κώστας Γιάντσιος από το biscotto.gr. Μαζί και η σχολή La Chef Levi.

Ζαμάν Φουντ Stories #2 Κρατάει χρόνια αυτή η γεύση και αυτή η κολόνια!
01 Οκτ - 01 Οκτ 19:00

​​Διάλεξε ημερομηνία

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023
  • ΔΕΥΤΕΡΑ
  • ΤΡΙΤΗ
  • ΤΕΤΑΡΤΗ
  • ΠΕΜΠΤΗ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  • ΣΑΒΒΑΤΟ
  • ΚΥΡΙΑΚΗ
  • 19 ΠΕ
  • 20 ΠΑ
  • 21 ΣΑ
  • 22 ΚΥ
  • 23 ΔΕΥ
  • 24 ΤΡ
  • 25 ΤΕ
  • 26 ΠΕ
  • 27 ΠΑ
  • 28 ΣΑ
  • 29 ΚΥ
  • 30 ΔΕΥ
  • 01 ΤΡ
  • 02 ΤΕ
  • 03 ΠΕ
  • 04 ΠΑ
  • 05 ΣΑ
  • 06 ΚΥ
  • 07 ΔΕΥ
  • 08 ΤΡ
  • 09 ΤΕ
  • 10 ΠΕ
  • 11 ΠΑ
  • 12 ΣΑ
  • 13 ΚΥ
  • 14 ΔΕΥ
  • 15 ΤΡ
  • 16 ΤΕ
  • 17 ΠΕ
  • 18 ΠΑ
  • 19 ΣΑ
  • 20 ΚΥ
  • 21 ΔΕΥ
  • 22 ΤΡ
  • 23 ΤΕ
  • 24 ΠΕ
  • 25 ΠΑ